14 de març 2008

No val a badar!

Desprès de l'eufòria no ens podem permetre el luxe de seure i recrear-nos en la contemplació de tota la feina que s'ha fet per començar a retrobar la confiança perduda de la gent amb el socialisme; hem de mantenir l'esperit de treball les vint-i-quatre hores del dia amb tots els moviments, paraules i accions que fem durant el dia.

En el món de la política, que és el nostre dia a dia, no es pas necessari ser un professional dedicat per defensar uns ideals, aquell qui millor els pot donar a conèixer és el militant o simpatitzant que hi creu i tant a casa, com al carrer, està sempre al dia amb arguments, bons arguments, per debatre i convèncer als desconfiats, que la política no es pas un món on tant sol hi ha aprofitats, que sempre resta un esperit de lluita que fa diferenciar i ressaltar entre els pèssims als bons polítics amb els seus ben aplicats ideals.

Tots en formem part, no deixem aquesta responsabilitat sol amb els representants "que guanyen diners", tots som prou conscients que no pas sempre es pot dur a terme allò que és desitjat, sempre hi ha altres factors o raons de més pes que ens frenen o ens posen traves als projectes o promeses electorals, però, resta en la responsabilitat de tots els que ens sentim de cor socialistes el mantenir i augmentar aquesta confiança que el poble ens ha donat.

S'atansen les Europees i hem de continuar treballant.

2 comentaris:

Albert ha dit...

la veritat és que si que teniu molta feina a fer, i sobretot desde el psc, pq està clar que ara tindreu un problema d'identitat clarisim, que passa si el psoe pacta amb ciu ?¿?¿?
http://www.albertarque.blogspot.com/

Martín L. ha dit...

Gracies Albert per la teva preocupació sense fonaments, no hi ha cap problema d'identitat, som socialistes primer que tot, i com aquest socialisme, el del PSC es fa des de Catalunya i amb ciutadans catalans, promouem un altre tipus de política catalanista que engloba a tots els ciutadans per igual, sense discriminar a ningú pel seu cognom ni la seva procedència, l'ùnic que és demana al nou vingut, i als que ja hi son de sempre, que respectin allò que ens fan diferents: la llengua i la cultura. I si ho dius amb un altre aspecte, nosaltres som i serem federalistes i defensem la República; però, mai farem com es va fer a França, moment històric on va neixer el socialisme. Llibertat, Igualtat i Fraternitat!, has estudiat aquest famós crit de lluita?.
Els ADN i coses així pertanyen a ments tancades que promouen uns altres ideals de partits, que no tenen res a veure amb el nostre socialisme.
I que passa si PSOE pacta amb CIU, doncs passa això, que haurà pactat i llavors CIU haurà de demostrar si de debò va a favor de tots els catalans, tots, o continua amb la seva obsecació que la Presidència de la Generalitat la posa Madrid, com ja va passar amb unes altres forces de dretes catalanes en la època de la Primera República Catalana, i es va liar la que es va liar.
Gracies Albert.