29 de març 2008

Renovar energies es bo per qualsevol cos i ment veterà.

El PSC ha anunciat que pel proper Congres, el onzè ja, del més de juliol hi ha la renovació dels càrrecs interns on com a punt important està la incorporació de nous rostres, molts de joves, però, amb experiència demostrable, es clar.

Tot respectant la feina feta pels veterans aquest darrers 30 anys, el més difícils, perquè fer gran un partit dia a dia és una desgastadora lluita on els retractors ataquen a discreció, tot tocant suposats punts febles, perquè, si s'haguessin pres la molèstia de llegir una mica s'adonarien que algunes acusacions no tenen cap fonament.

M'agradaria que totes les noves incorporacions continuessin amb aquest esperit de superació, tot basant-se en els nostres bons ideals que mai quedaran obsolets perquè, engloben a tota la humanitat, flora i fauna sense cap discriminació.

Del nostre passat ens queden les fites aconseguides i ideals, al nostre futur projectem els ideals i noves fites, però, que ens quedi clar a tots que és en el present, en el ara, a la feina que fem a cada moment, a cada pas, on es troben els motius i arguments que ens consoliden com a partit i bons representants de tots els ciutadans.