18 de març 2008

Si no penses com jo, ets un imbècil!...

Qui és creu posseïdor de la raó absoluta que el seu pensament és l'únic veritable per trobar la sol·lució a tot?... amb teoria ningú hauria de respondre aquesta pregunta, però, malauradament hi ha una coalició política nacionalista i democràtica catalana que diu "JO!".

Tal és el punt que importants càrrecs, com ara diputats, s'agafen el luxe i privilegi de fer declaracions o escriure articles d'opinió a la premsa, proclamant als quatre vents que la població està negada de coneixement per donar el seu vot a uns altres ideals que no són els seus, amb al·legacions del tipus "Una Catalunya anèmica que ja no és capaç de defensar-se ni quan és atacada i humiliada de forma descarnada"; i jo em pregunto: des de quan ens ataquen tant vilment? Com pot permetre Europa que torturin als habitants d'un territori tot mirant-s'ho amb les mans plegades?... (Tot s'ha de dir, l'autora d'aquesta frase, i la resta del article amb el mateix dramatisme, es escriptora, i li va això).

Tant costa de veure que la gent sap que quan les línies d'alta tensió, que van ficar els seus besavis i es pot contar les reformes que s'hi han fet, fallen no és culpa de govern actual? recordem que al darrere hi ha una empresa que és felicita públicament pels beneficis obtinguts, enlloc d'invertir-los en la seva xarxa... Tant costa de creure que els habitants d'una zona que porten anys sabent que s'ha de fer un túnel pel metro, que ha de passar el AVE, veuen clar que no son uns projectes que acaba de fer un govern recent estrenat?... Si us plau! una mica de respecte per la cultura general de la gent, que no seran pas tots uns universitaris, però, tenen ulls i coneixement i saben les coses com van, i si ho desconeixen, pregunten a diferents fonts, no es queden amb una sola que els explica tant sol allò que els interessa que coneguin.

L'avantatge, i alhora, desavantatge que tenim els socialistes, és que no tenim un nombre fitxe de votants, i això permet que els ciutadans, quan ens trien, ho fan convençuts que si que estem treballant, i que per molt que es digui que torturem a Catalunya, veuen clar que respectem, per sobre de tot, al poble català. Eus ací la gran diferència entre socialistes i nacionalistes, nosaltres vetllem pel poble (la gent), i ells vetllen pel concepte nació (el terreny).