27 de març 2009

Aprendre de Política

Aviat farà uns quinze anys que vaig decidir aprendre tot el que estigués al meu abast, com aficionada, sobre la Política. Vaig començar per destriar de tots els partits quin s'adaptava més al meu parer, com pensaven els altres, amb quins ideals basaven els seus respectius programes i directrius, quina era la finalitat d'un partit, Filosofia, Història, Estatuts, Constitució, Lleis, etc...
Passats uns anys, concretament quasi deu, vaig fer el següent pas: formar part del partit en el qual em podria trobar més a gust.
Aquí vaig començar la faceta dura d'Aprendre de Política: llegir llibres més complexos, conèixer els seus orígens, entendre el funcionament del nostre sistema polític i d'altres, llegir encara més Filosofia, aprendre profundament sobre lleis i normatives, etc... tot amb l'ajut privilegiat del meu gran amic politòleg (luxe que gaudeixen ben pocs, i malauradament n'hi ha que volen voluntàriament prescindir d'aquestos petits favoritismes que ens regala la vida...).
I ara que he passat la faceta dura d'Aprendre de Política em disposo a donar el Gran Pas (el fico amb majúscules perquè per mi és molt important), aquest següent pas serà: Aprendre de Política.
No! no aniré a cursar res a la Universitat física, continuaré aprenent pel meu compte i els grans ajuts de tots aquells que em voldran i alhora gaudiran d'instruir-me sobre tot allò que estigui disposada a conèixer i comprendre (encara conto amb el meu gran amic, eh!...). Mai se sap prou de res i constantment hauríem d'estar aprenent.

3 comentaris:

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Martín L. ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Trifó de Vernet ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.