20 de maig 2009

Sobirania i Justícia???....

A què juguen ara aquestos senyors partidaris de CIU?
S’han passat una colla d’anys tot ventant-se dels fantàstics finançaments insuperables que aconseguien amb les seves negociacions amb els diferents Governs Centrals i del respecte que ells imposaven arreu, i ara fan declaracions del tipus:
Jordi Pujol expresident “Entenc totes les reaccions que pugui haver en el sentit de recuperació de la dignitat de Catalunya, perquè Catalunya ha estat maltractada i no ens prenen seriosament”.
Jacint Ros economista “La prova més clara és el finançament que ara es negocia, que incompleix l’Estatut i és totalment insuficient”

Ells afirmen, tot i que puntualitzo que Jordi Pujol, de moment, no s’ha adherit a aquesta plataforma, que no estan vinculats a cap partit i que resta oberta a tothom, però, no us semblen aquestes declaracions una crítica a l’actual Govern de Catalunya presidit pel Tripartit?... no sé, digueu-me mal pensada! Però, aquestes contradiccions de que avanç tot era el País de les Meravelles i ara, en quatre dies, tot plegat és un Kaos i ens hem d'independitzar sigui com sigui... No sé! Voleu dir que no fan d'un gra massa?...

Per altra banda hi ha declaracions que apunten cap un altra mena de nacionalisme, res a veure amb el nacionalisme integrador de ERC, i que fa certa por per recordar certes accions del País de l’altra banda de la Mediterrània presidit per "Un" que fins i tot la dona se li rebota:
Jacint Ros economista: “la barreja que s’ha produït a la societat catalana –en referència als processos migratoris- és un impediment per al moviment democràtic d’alliberament nacional”.

De què te por aquest senyor? Si treballes per un nacionalisme integrador, com ho fa ERC, perquè tothom es senti català i estimi llengua i costum, on troba l’impediment perquè els nous vinguts no es vulguin independitzar?... Que visitin les seus de ERC i comprovaran “in situ” que hi ha molt no nat a Catalunya o fill d’immigrat que anel.la aquesta independència.
No voldria pas ficar el crit al cel, però, no em fa gens ni mica bona fila aquesta nova plataforma,