22 de juny 2009

Quina ironia!!!...

Sarkozy rechaza ante el Parlamento reunido en Versalles todo "signo de servidumbre"........

Bé, resulta que el seu comentari fa referència al Burka per considerar-ho com: "No es un signo religioso. Es un signo de sometimiento de las mujeres. Por eso, no es bienvenida en el territorio de la República".

Fins aquí correcte, però, que estan fent la guàrdia si no és tracta d'un sotmetiment d'aquesta al President de la República?....
Podem ajudar si és reclamada la nostra ajuda per lluitar en contra del Burka, però, el primer pas l'han de fer aquestes dones, no s'avança mai fent prohibicions, tant sol es recula i es provoca l'efecte contrari: que siguin les dones que ja no el duen les que se'l vulguin tornar a ficar.
Per altra banda els costums "imposats" per l'home, com el protocol que segueix aquesta guàrdia, s'han de respectar malgrat no siguin del nostre grat ni propis de la nostra cultura, sempre i quan siguin respectuosos amb el lloc d'acollida.
Una Burka no em fa cap mal, que l'Església es vulgui ficar en la política d'un país que no és el seu (recordem que tenen un de privat muntat en una plaça....), o que s'hagin triat com a festius els dies "imposats" per aquesta, si que em molesta i mol; segons La Constitució som un país laic i els assumptes que no va dir Jesús que eren religiosos, encara ho controlen tot: batejos, comunions, bodes, enterraments, Corpus, Quaresma, etc...
Si tinguéssim que eradicar tots els símbols de sotmetiment no acabaríem mai.