15 de desembre 2009

Com es pot ser tant ximple i, a sobres, estar orgullós de ser-ho?...

Les darreres campanyes del PP a l'Aragó són de patètiques cap a munt; ja no queden prou qualificatius desqualificadors als diccionaris per definir les ments malaltisses dels seus dirigents.
Les Cortes de Aragon volen aprovar el proper dia 17 la Ley de Lenguas de Marcelino Iglesias, per preservar el català a tota la Franja degut al cas que per els seus habitants es una llengua d'us habitual i la volen conservar.
Doncs aquest personatges del PP ja donen per fet que el Català s'imposarà a tot Aragó i no tant sol han fet ridículs anuncis tot dient que estan farts que al ben mig de Saragossa la gent parli als altres conciutadans en català (a veure si ara serà més normal sentir la nostra llengua a Saragossa que a Barcelona!), ans que també han signat un manifest i han fet manifestacions en contra d'aquesta llei... aquí us deixo un retall i enllaç de Libetad Digital sobre aquest fet (pel cert, el concepte Llibertat el tenen força errat, més aviat el seu concepte seria: La llibertat meva de fer que tothom pensi igual que jo i punt):

Convocados por la Plataforma No Hablamos Catalán, un centenar de personas se ha concentrado este jueves ante la entrada de las Cortes de Aragón y han protestado contra la imposición del catalán en la Ley de Lenguas que Marcelino Iglesias y el PSOE quieren aprobar el próximo 17 de diciembre.

La Plataforma No Hablamos Catalán informa en un comunicado que la protesta, aunque ha sido cívica y pacífica, ha sido muy ruidosa y colorista. Los asistentes no han parado de entonar cánticos durante la misma y, entre los más coreados, se ha podido escuchar: "PSOE y CHA catalanistas"; "Charro aragonés, no catalán"; "Marcel.lí catalán"; "El catalán no es lengua de Aragón"; "El chapurreau no es catalán"; "Referéndum, referéndum", "Marcelino dimisión" o "Elecciones, elecciones".

Antes de finalizar el acto, cuatro representantes de laPlataforma No Hablamos Catalán han entrado en el Palacio de la Aljafería y han hecho entrega de un Manifiesto. Asimismo, han departido con diputados de PAR y PP.

Adolfo Herrera, vicepresidente de la Plataforma, ha acusado a PSOE y CHA de "no querer buscar el consenso y romper la convivencia entre los propios aragoneses. Ambos partidos pasarán a la historia como los que quisieron catalanizar Aragón, pero la sociedad civil no se lo permitirá".