07 de desembre 2009

Perduda entre llibres?...

Massa informació contenen les imatges, no cal llegir-les, tant sol cal observar-les i et desxifren en un moment tot allò que trigaries mesos a conèixer d'una persona, per no dir anys si aquesta persona no es gaire amant de xerrar per xerrar.
Però, un llibre tancat no diu absolutament res de res tant sol amb observar-lo, obligatòriament com a mínim demana ser llegit i fullejat una mica.
Normalment es sol dir que les persones que no coneixem son com un llibre tancat, no puc estar d'acord en absolut.
Al llarg de la meva vida he passat moltes hores en Biblioteques i mai he après res dels llibres que mai he tret del seu lloc del prestatge, ans si que he après molt de les persones a les quals ni tant sol he gosat saludar al passar pel seu cantó.
Aquesta tarda he estat perduda per l'Eix Comercial, com molts; no cercava res, no comprava res, tant sol llegia els llibres tancats que passaven al meu cantó. Avui molts m'han ensenyat que els costums de "tota la vida!" s'han de fer tant sol pel "... Què diran?...". Pocs m'han ensenyat l'alegria i il·lusió de les dates que s'atansen, aquests poquets eren llibres infantils aturats a l'aparador on tots els lleidatans en algun moment de la nostra infantessa o hem fet també en l'aproximació del Nadal; i, com en tota bona Biblioteca, sempre es troben aquells llibres plens de pols que ningú vol llegir per ser de poc interès general, però, aquest son els que expliquen més coses, sense ser oberts, sobre les misèries de les persones.
No!, definitivament per mi les persones no som llibres tancats. I per vosaltres?...

2 comentaris:

Ves a saber qui ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Martín L. ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.