05 de desembre 2007

La Llibertat es tan sol el dret que tens a pensar.

Avui a el diari El Periódico sortia el següent titular i escrit:

Montilla recolza la demanda de pluralitat en els mitjans públics.

LUIS MAURI / MARC ANDREU
BARCELONA

El president de la Generalitat recolza les demandes de pluralitat a Catalunya Ràdio i TV-3. José Montilla, al seu torn primer secretari del PSC, va celebrar les declaracions del diputat socialista Joan Ferran a EL PERIÓDICO, publicades ahir, en què el parlamentari reclamava unes emissores públiques "neutrals, objectives, plurals, informatives i sense biaix partidista", segons fonts pròximes al president.


Qui millor que els periodistes saben que es nefast el estar influenciat per l'opinió de tercers... però, ells saben que han d'ésser objectius, que han d'informar quan diuen una notícia, i aquesta notícia ha de ser plana o llavors passaria a ser un article d'opinió.

Ningú priva del dret a opinar de ningú, tant sol es vol evitar influenciar per conveniència i unió a uns ideals que no són els globals de tots els catalans.

Els media catalans haurien de ser el referent de la pluralitat que existeix a Catalunya, tal i com fan quan es revelen amb contra quan es fan eleccions i no troben just que s'apliquin uns determinats temps per cada partit.

1 comentari:

Unknown ha dit...

Molt estimada amiga i companya, celebro que t'hagis aventurat en aquest enginyi que és la política i reflexió 2.0, ho celebro perquè tens moltes coses a dir, moltes coses a aportar des de la xarxa i em sento orgullòs de saber-te amic. Endavant! i et felicito també per aquesta entrada, com no podia ser d'altra manera: excel.lent!