03 de febrer 2008

Quant menys aporta un polític, més estima la bandera.

Kin Hubbard

Aquest caricaturista i periodista dels Estats Units, va adquirir fama i prestigi precisament per les seves vinyetes sobre el món polític, alguna raó i motiu de segur hauria de tenir per fer aquesta afirmació; de fet aquí al país hi ha alguns polítics i partits que així ens ho estan demostrant, i han de ser primer les persones que habiten en la pàtria que la pàtria en si. Si les persones no viuen bé de res serveix que el país estigui unit.

Però, per sort els ciutadans son conscients i tenen clar que els hi convé i quines són les obligacions envers ells d'un polític:


Rodríguez Zapatero supera en todo a Rajoy, según los ciudadanos

EL PAÍS - Madrid - 03/02/2008

La encuesta de Metroscopia refleja una clara ventaja de Rodríguez Zapatero sobre Rajoy en cuanto a la valoración que los ciudadanos hacen de ambos. El presidente recibe una puntuación de 5,7 sobre 10, y el líder del PP, un 4,6. El jefe del Gobierno supera a su oponente en todas las cualidades o rasgos de imagen sometidos a consulta. La "cercanía" del político socialista es lo que más le diferencia de Rajoy. Además, Zapatero conoce mejor los problemas de España y está más preparado para gobernar, según los encuestados. La comparación entre sus partidos no resulta tan concluyente. Para "reactivar la economía" se confía más en el PP; para derrotar a ETA, las opiniones se dividen. El PSOE inspira más confianza en lo que se refiere a bajar los precios de la vivienda, mejorar las condiciones de vida y el sistema educativo.


De sempre se ha considerat que els socialistes no sabem d'economia a grans nivells perquè, som el partit dels obrers i sol volem "escanyar" als empresaris, però, aquest concepte lamentablement és molt errat. Cert que els partits de la dreta poden tenir més la mà trencada en aquest afer, però, ells mai tenen amb compte que la majoria dels consumidors són els propis treballadors de les industries i sectors, i si a aquestos no els paren "d'escanyar", de tractar-los com un vulgar número, de res serviran totes les seves estadístiques de producció i vendes, si l'obrer no te diners per comprar, no consumirà tot allò que l'empresari tregui a mercat.

Tant sol un partit que tingui present i compti amb les persones, totes sense descartar ningú, i llurs necessitats reals pot assolir l'equilibri real perquè l'economia d'un país rutlli.

ZP és l'opció de govern que ens convé a tots.