06 de febrer 2008

Una bona gran part de l'art del bon parlar consisteix amb saber mentir amb gràcia.

Erasmo de Rotterdam

Llegint a l'edició digital de La Vanguardia d'avui he trobat una entrevista amb Joan Ridao candidat per ERC i responia així una qüestió:


LA VANGUARDIA: Jordi Barbeta / Francesc Bracero | Barcelona | 03/02/2008

¿Dice que votar al PSC perjudica a Catalunya?


Sí. Clarísimamente. Como se ha visto con las cercanías, blindando a la ministra de Fomento de forma indecente y votando en el Congreso seis veces contra leyes aprobadas por el Parlament. Cuanto más apoyo se da al PSC, más fortaleza tiene el PSOE y esto se nos vuelve en contra. Apelo a la buena gente socialista que piense que es preferible un PSOE disminuido y condicionado.


Aquí es pot veure clarament que allò que no es cansen de dir per activa i per passiva "nosaltres no manipulem la informació" no és del tot cert perquè, el que precisament fan és tergiversar-la, i no sé pas que és més honrat.

ERC millor que ningú sap que el desgavell de rodalies, de Barcelona, és el resultat d'una mala planificació realitzada per anteriors governs, cert que ella havia de reaccionar ràpidament, però, tant ells com els altres, s'han limitat a "promocionar-la" com la principal i única culpable, per interessos propis res a veure amb el benestar del poble.

I el que no dona cap motiu de dubte és: com més suport rebi el PSC, més fort es farà el PSC i punt, això és de calaix.
Els socialistes i simpatitzants catalans, trien als representants catalans, i tots els representants catalans són del PSC cap del PSOE.
Que en treu profit PSOE? si, cert, com el que ha tret d'altres partits que li han donat suport en determinades qüestions, però, els principals beneficiats dels bons resultats són el PSC i tots els catalans que ens hagin triat o no, l'única diferència amb els altres partits és que no tenim grup parlamentari propi, però... tot pot arribar si el poble de Catalunya ens dona el seu vot de confiança per continuar treballant per tots.

Que no ens vulguin encolomar gat per llebre, triar als candidats del PSC, és triar allò que li convé al poble de Catalunya perquè defensaran els interessos afins a tots, malgrat hi hagi moments amb que la Constitució estigui per sobre dels sentiments.

En el món que vivim s'ha de ser més racional i realista i menys somniador... els somnis no omplen mai el pap ni construeixen grans obres, tot desapareix quan despertes; l'esforç diari, el treball i les millores del nostre entorn, si que son crucials per fer via i avançar en les nostres fites.