15 de març 2008

Els senyors de CIU s'equivoquen amb la seva política.

A tots els que ens interessa explorar en el món de la política hauríem d'adoptar com a norma i sa costum el contrastar les diferents opinions i punts de mira. Alhora que aprofundir més amb temes, que tot i essent conscients que mai els aplicarem, col·laboren a enriquir els nostres coneixements en el ample ventall d'ideals que sumen aquest univers polític.

No es cap impossible que la gent, amb voluntat de saber, reconegui a simple vista quin peu calça cada polític sabent davant de quines sigles està, o si aquest polític a les seves sigles les respecta o no.

Però, si una persona es tanca en banda i s'informa sol des d'un punt de mira, el seu, tant sol veurà i creurà com a veritat absoluta la seva, tractant de forma despòtica a la resta de partits.

I és això el que fan molts polítics que s'han crescut amb les sigles de CIU. Al difondre teories per esborneiar-se, però, falses, no fan altra cosa que confondre al ciutadà i malmetre les bones intencions del poble de creure amb la política. Per molt que vulguin demostrar teories amb vocables impressionants, que ni ells mateixos coneixen el seu significat amb nombroses ocasions, a les seves ments tant sol hi ha cobdícia, i això els provoca el estar alerta pel que guanyen i perden, i fer males polítiques quan veuen que perden, criticar als altres partits amb falses veritats i acusacions que no s'aguanten per enlloc no és gaire intel·ligent. I no els estic criticant pas, en absolut, és un error comès perquè, quan començaven en aquest món no es van voler formar adequadament i és impossible que siguin quelcom més que uns polítics mediocres... Tothom ho diu que cap dels que hi ha ara serà com En Pujol, tot i que recomanaria a la seva senyora que per Sant Jordi s'auto-regales varies publicacions amb diverses visions d'història de Catalunya.

I per tots, tant els professionals, com aficionats, gent de carrer, periodistes i formadors diversos, ens hauríem de plantejar seriosament el donar a conèixer tal i com és la política, amb tots els seus aspectes, i preocupar-nos perquè aquesta informació/formació sigui enriquidora i complerta perquè qualsevol ciutadà estigui perfectament format per exercir, des de el seu únic parer, el seu dret a decidir.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Exquisida manera de dir que hi hauria d'haver gent, que ha estat molt a prop de les maltes magistratures que s'hauria de quedar callada, no?