08 de març 2008

Nuvis de la Política (dia de reflexió)

Tot just si començo a conèixer una nova raça de homes/dones (o tal vegada es la vella raça amb vestits nous) i els anomeno polítics.
Faig anar el terme "polític" per aproximació perquè una persona no ha de ser pas politicòleg o sociòleg per pertànyer a aquesta gran família.
Poden ser polítics de centre, esquerra o dreta, amb els seus extrems i termes mitjos, però. el que defineix de debò a un "nuvi de la Política" es l'habilitat que té per fer anar els ideals i pla d'actuacions per simular les seves pors i reticències alhora d'afrontar la seva relació amb La Política (El Poble).
Per una banda uns estan massa identificats amb els seus ideals, tant com per no convertir-se en un polític neutral.
Per un altra uns altres no es senten prou implicats amb els seus ideals, tot propiciant la no execució dels compromisos pactats i esdevenint un polític deslleial.
El resultat d'aquesta suma ens dona un polític molt distant d'un home/dona real, i com a resulta, el divorci de La Política.
Sigui quina sigui la teva tria, pensa que el nuvi de la Política primer que tot ha de ser proper a la teva forma de pensar i ser, si us enteneu bé la cosa té més possibilitats de durar.