24 de juliol 2008

Contribuir amb política = Treball

Algú va dir un cop que els polítics eren un grup de persones reunides per dur a terme una fita important, però, s’obliden massa aviat del propòsit que els ha dut allí.
Lamentablement hi ha polítics que volen creure que la seva funció és sobreviure i guanyar un sou, i no tant sols els polítics ans alguns buròcrates també.
El que està fallant aquí és la funció bàsica que han dut a polítics i buròcrates al lloc que ocupen: contribuir pel sistema i la societat.
La contribució no és tan sol seguir les normes, hom les pot seguir al peu de la lletra i aportar al sistema no gens o res.
La contribució d’un polític és la base del seu judici; que l’únic motiu que és recordi a un polític és pel sac d’ametlles que van dur, o que en un discurs, on anomenen a persones importants que estan desenvolupant unes tasques serioses i ocupen càrrecs significatius perquè les seves contribucions han estat valuoses, s’oblidin completament del nom d’algun polític és que veritablement aquest no contribueix amb res, tant sol “okupa” una cadira.
Aquesta mena de polítics tant sol volen contribuir al seu benestar, ni tant sol aspiren a superar-se a un mateix; són polítics que enganyen i s’aprofiten de tot aquell que l’envolta. Són vulgars trepes que provocaran la destrucció del bon sistema de govern que s’hagi establert.
És molt trist que la gent deixi de creure en la política perquè el mateix sistema és incapaç de detectar aquestes pomes podrides que fan malbé tota la caixa.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hi ha molta que aporta i molt a la gestió eficaç de la "polis" en aquest sistema nostre, segur.

Martín L. ha dit...

Si escrigués de tots els polítics i buròcrates que SI que están contribuint en la política i societat amb la seva feina i dedicacio plena, em faria falta més de dos blogs i un munt d'hores ben invertides. Jo tant sol parlo de les pomes podrides, que per sort, son poques, però, ho fan malbé tot al seu pas, i a les quals tant sol empleo el temps mínim per dir que no estic conforme amb les seves actuacions, millor dit, amb les seves passivitats alhora de contribuir políticament, obviament deixant completament de banda com siguin com persones, igual són fantàstics com animadors culturals.
Jo no em deixo enlluernar per "fanals".