17 d’agost 2008

Felicitat aquí i a Àfrica.

Avui he llegit un post que penjaré i enllaçaré degut a que el seu contingut amb primera persona mai ho podria expressar millor.
La seva autora és: Imma de Miguel
Nascuda a Sòria el 1968, És biòloga amb un postgrau en medicina tropical. Actualment, treballa en la campanya per un comerç just d'Oxfam Internacional a la República de Benin.
Els de Soria són coneguts com persones de tracte fred i sec, però, això no treu que siguin molt sensibles i altruistes amb al seu entorn.

El seu post comença:

La felicitat no s'esgota, els recursos sí

Des que he arribat a Barcelona només sento parlar de la crisi. Quan vaig deixar Cotonou, també. ¿Parlem del mateix? La crisi per a alguns és no anar de viatge en vacances i per a altres no menjar.

Una part del món lluita per reduir la seva jornada laboral i l'altra meitat per aconseguir que tot el treball que cap en un dia li sigui suficient per viure, o sobreviure.

Partim de punts de vista diferents, de realitats diverses, però cada vegada estem més a prop. Però la proximitat és sovint falsa i més cruel que la distància.

http://elperiodico.com/blogscat/mapamundi/blogs/blogbenin/default.aspx

1 comentari:

Anònim ha dit...

Està bé que se'ns recordi de tant en tant qui pateix realment la crisi. Enhorabona a l'autora i enhorabona a tu per saber triar el missatge.