23 d’agost 2008

Interrelació

Us explicaré un acudit (riure és molt sa):
Un sevillà del grup sanguini escàs te un accident molt greu i necessita un donant, voluntàriament un català és presenta i li salva la vida, el sevillà molt agraït li regala un Cortijo fabulós; un any desprès el mateix sevillà és atracat i li claven un ganivet, de nou ha perdut molta sang i tornen a cridar al català que voluntari li torna a salvar la vida, el sevillà li torna a estar molt agraït i li regala un BMW 4x4; un any desprès el sevillà es sotmès a un trasplant de cor i torna a requerir de l'ajuda desinteressada del català i aquest cop amb gratitud li dona 500€, el català tot sorprès li diu: jo faig una obra altruista i no tens perquè donar-me res, però, la curiositat em pot, com és que primer em regales un Cortijo, desprès un cotxe, molt bo, però, de menys valor i ara sol em regales 500€, els quals t'agraeixo?, i el sevillà li respon, doncs fàcil, ara per les venes em recorre sang catalana.

El que no deixa de ser un divertit tòpic, podria tenir una resposta científica. Mirant articles a la xarxa sobre la ment he trobat un article on exposen una serie d'experiments fets; us transcric un que podria ser una explicació a aquest acudit:


"Aquest experiment va ser portat a terme pels militars. Es va recollir una mostra de leucocitos (cèl·lules sanguínies blanques) d'un nombre de donants. Aquestes mostres es van col·locar en una habitació equipada amb un equip de mesurament dels canvis elèctrics. En aquest experiment el donant era col·locat en una habitació i sotmès a "estímuls emocionals" consistents en vídeo clips que generaven emocions en el donant. El ADN era col·locat en un lloc diferent al del donant, però en el mateix edifici. Ambdós donant i el seu ADN eren monitorejats i quan el donant mostrava els seus alts i baixos emocionals (amidats en ones elèctriques) el ADN va expressar RESPOSTES IDÈNTIQUES I AL MATEIX TEMPS. No va haver lapse i temps retard de transmissió. Els alts i baixos del ADN VAN COINCIDIR EXACTAMENT amb els alts i baixos del donant. Els militars volien saber quán lluny podien separar al donant del seu ADN i continuar observant aquest efecte. Ells van parar de fer proves a l'arribar a una separació de 80 Quilòmetres entre el ADN i el seu donant i van continuar tenint el MATEIX resultat. Sense lapse i sense retard de transmissió. El ADN i el donant van tenir les mateixes respostes al mateix temps. Què significa això? Gregg Braden diu que això significa que les cèl·lules vives es reconeixen per una forma d'energia no reconeguda amb anterioritat. Aquesta energia no es veu afectada ni per la distància ni pel temps. Aquesta no és una forma d'energia localitzada, és una energia que existeix a tot arreu i tot el temps."

Greg Braden és l'autor de "The Isaiah Effect" and "Awakening to the Zero Point" (L'Efecte Isaías i Despertant a l'instant Zero) i d'aquest article. Font original: http://www.greggbra donin.com/

Potser estem més interrelacionats del que voldríem.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Bravo!!!!