18 de setembre 2008

Aquaris

Sempre s’ha dit que tot això de l’horòscop és una poca soltada. Que es pugui predir el futur tinc clar que no es pot, que a tots sota un mateix signe els passarà el mateix es ben absurd, però, que certes definicions dels caràcters de forma sospitosa descriguin a algú, deixa molts interrogants a l’aire. Qui m’hagi llegit s’ha fet una idea de com puc ser (tots mentim, però, costa més fer-ho bé quan escrivim allò que pensem), i qui em conegui, si ha pogut sobreviure i no s’ha fet el harakiri... de segur que en veurà reflectida en la següent definició d’Aquari.


Extremadament enèrgic. Impredictible. Superarà les teves expectatives. No és un lluitador, però et deixarà inconscient. Els Aquaris tenen una personalitat forta i atractiva (Ves! Resultona). Hi ha dos tipus d'Aquaris: un és tímid, sensible, i pacient. L'altre tipus d'Aquari és exuberant, viu i pot arribar a amagar les profunditats de la seva personalitat sota d'un aire frívol. Ambdós tipus d'aquari tenen una força de convicció i de la veritat molt forta i són tan honests que saben canviar les seves opinions si apareixen proves que mostren el contrari del qual pensaven abans. Els aquaris són capaços de veure els dos costats d'un argument pel que són un dels signes més tolerants i sense prejudicis de tot el zodíac. Estan oberts a la veritat i disposats a aprendre de tots.
Un Aquari és humà, sincer, refinat i idealista. Saben ser perseverants i expressar-se amb raó, moderació i, de vegades, humor. Gairebé tots els aquaris són intel·ligents, clars i lògics (i tossuts). Molts són imaginatius i psíquics. De vegades senten la necessitat de retirar-se del món per meditar o pensar (ooohhhmmmm!). Es neguen a seguir la multitud (Of course! és very boring fer el que fa tothom).
Malgrat la personalitat oberta dels aquaris i del seu desig d'ajudar la humanitat, no solen fer amics amb facilitat. No es lliuren la seva ànima amb facilitat (es que produce mucho extrès). Però una vegada que decideixen que val la pena estimar algú, es convertiran en amic o amant disposat a sacrificar tot per la seva parella i ser fidel durant tota la seva vida (... és una amenaça!). Tanmateix, de vegades els toca viure la desil·lusió emocional perquè els seus ideals personals els porten a exigir-ne més de la seva parella del que és raonable. Si se li enganya a un aquari, la seva fúria és terrible (riute'n tu de Furia de Titanes...).
El problema dels aquaris quant a les seves relacions personals es presenta quan tendeixen a replegar veles i fugir davant d'un problema (perquè perdre el temps? on està el problema? si no vol, no vol!). Senten una gran preocupació pel bé de la humanitat i no comprenen les actituds o postures contràries a les causes que tant persegueixen. Malgrat tenir certs secrets... (Per molt pesar de l’Artur Más i la Sara Palin, els aquarians som socialistes i d’esquerres de naixement; ah, se siente!).

Depenem més del Cosmo del que en realitat volem...

5 comentaris:

Unknown ha dit...

Brutal, tu!!! Lo meu és enveja, pura enveja d'un taure, au!

Martín L. ha dit...

Extremadamente extrovertidos. Aman ayudar a las personas que lo necesitan. Buena personalidad. Testarudo.                         Preocupativo. Alguien con quien no deberías meterte.                 Un Tauro suele ser práctico, decidido y tener una gran fuerza de voluntad. Los Tauro son personas estables y conservadores, y seguirán de forma leal un líder en el que tienen confianza. Les encanta la paz y tranquilidad y son muy respetuosos con las leyes y las reglas. Respetan los valores materiales y evitan las deudas. Son un poco reacios al cambio. Son más prácticos que intelectuales, y como les gusta la continuidad y la rutina, suelen ser de ideas fijas. Los Tauro son prudentes, estables y tienen un gran sentido de la justicia. No suelen hundirse ante las dificultades sino que siguen adelante hasta salir. A veces los Tauro pueden ser demasiado rígidos, argumentativos, egocéntricos y tercos. A los Tauros les gustan las cosas bellas y suelen ser aficionados al arte y la música. Algunos Tauros tienen una fe religiosa poco convencional y muy fuerte. Les encantan los placeres de la vida, el lujo y la buena comida y bebida. De hecho los Tauro deben esforzarse para no dejarse llevar por la tentación de satisfacer en exceso estos gustos. Los Tauro son amigos fieles y generosos. Tienen una gran capacidad para ser cariñosos aunque rara vez hagan amigos con personas fuera de su entorno social. Evitan los conflictos y los disgustos y prefieren el buen humor y la estabilidad. No obstante, si pierden los nervios son capaces de tener un genio tan furioso que sorprende a todos.

Et sorpren, Balada, llegir això?...

Unknown ha dit...

Doncs a mi no i a tu, Martín?

Martín L. ha dit...

A mi, com he dit, em va sorprendre llegir el meu i comprovar les moltes, per no dir totes les coincidències.
Ets tu qui t'has d'examinar.

Martín L. ha dit...

a l'igual que li he dit a Balada li dic a un "cibercolega" Capricorn: Ets tu qui t'has d'examinar.

Capricorn
Trencador. Agradable. Fresc. Intel•ligent. Sexy. Prediu el futur.
Irresistible. Estima estar en relacions llargues. Gran parlador. Sempre aconsegueixen el que volen. Bona ona. Els agrada guanyar a Géminis per esport.
Extremadament divertit. Li agrada fer broma. Astut.
Un Capricorn és un dels signes del zodíac més estables, segurs i tranquils. Són treballadors, responsables i pràctics i disposats a persistir amb tot el que sigui necessari per aconseguir el seu objectiu. Són fiables i moltes vegades tenen el paper d'acabar un projecte iniciat per un dels signes més pioners. Els encanta la música.
Un Capricorn exigeix molt dels seus empleats, familiars i amics, però sol perquè s'ho exigeix també a si mateix. Solen ser persones justes. No es troben entre els signes del zodíac més feliços. Més aviat tendeixen de vegades cap a la malenconia i pessimisme. Quan un Capricorn sofreix depressió ha de buscar ajuda. De fet un Capricorn ha d'intentar sempre mantenir una estabilitat emocional a través de la meditació, respiració o activitats que l'ajuden a relaxar-se i no perdre control de les seves emocions.
De vegades li costa a un Capricorn sentir-se feliç en les seves relacions personals. Poden tendir a ser reservats amb desconeguts. És més probable que un Capricorn tingui pocs bons amics (cap als que estableixi una lleialtat absoluta) que molts amiguets. De vegades els costen les relacions amb el sexe oposat, encara que una vegada s'enamoren solen ser fidels i una mica gelosos.