27 de setembre 2008

Enlluernats

Passejant, bé, més aviat corrent, per l’Eix Comercial avui, una noia que em deu haver vist amb cara de molta preocupació, m’ha sortit al pas i tot donant-me un tríptic em diu: “Aviat els teus problemes veuran la solució”, i a mi, tot quedant-me astorada de les meves pròpies paraules m’ha sortit un amable: “Moltes mercès per preocupar-te per mi”. Dic això perquè jo, com a bona consumidora de números i números de El Jueves, m’hagués sortit un despreocupat “Poz fale!”.
Tant sol he fet una ullada al dibuix frontal i era un home envoltat de nens de totes les races, i jo, tot donant un vot de confiança a aquella noia tant amable, he volgut creure que es tractava d’un grup religiós avanç que d’un grup de pederastes (mai et pots refiar massa de ningú que s’arronsa o s’envolta tot sovint de nens). Tot fent anar la meva llibertat d’informació he optat per no llegir-la; no és que els rebutgi, ni tant sol sé a quina religió o secta representen, és tan sol que conec allò que volen, tant ells com totes les bones religions i sectes no destructives del món, i a l’igual que la Cristiana, aquesta i totes estan manipulades per la mà de l’home i cap ni una aconseguirà la seva fita, perquè, mentre es dediquin a fer creure amb fórmules magistrals, ritus i accions per arribar a La Llum, els seus adeptes continuaran sota l’ombra del mateix home.
El servei que fan a l’home/dona hauria de ser sempre sa i respectant les llibertats del propi home/dona (puntualitzo, perquè desprès surten les religions i sectes que s’ho prenen per la part de gènere i es creuen que és a l’home mascle al qui se l’ha de consentir, i a les dones....).
Jo no estic amb contra de les grans missions i funcions de les religions i sectes no destructives, jo estic rotundament amb contra dels seus mètodes absurds, fregant la ximpleria o ximpleria complerta, i sobretot, de les seves ganes de ser claus en el Poder i en el Capital. Que hi pinta la il•luminació de les persones entre Asseguradores i Bancs, i d’altres que no menciono, perquè no estic segura? Potser volen fer-les cotitzar a Borsa entre Fecsa i Enher, dic jo... O perquè volen organitzar ara una Guerra Santa en nom d’Alà quan en realitat sol lluiten pel control del Petroli? Perquè s’aprofiten tant de la necessitat de Pau de l’home/dona?, Perquè es va tiranitzà i humiliar a unes persones i ara van de víctimes pel món plorant que els han fet fora del seu país? Tal faràs tal trobaràs, tot i que considero que no calia la mateixa moneda; Perquè no s’explica tot com va, perquè les persones es puguin decantar cap el lloc que el seu criteri cregui just?.
La Religió no és l’opi del poble, es l’home el camell extorsionador que obliga a consumir al poble la mala religió.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Potser el culte als homes és el pitjor dels opis, sinó es tracta del culte i l'estima a la societat mateixa, si del que parlem és que un home o una dona sigui objecte de culte....

Martín L. ha dit...

Tota mena d'objecte de culte, persona o ésser, en el que frenen, obstaculitzen, priven, absorbeixen o manipulen les ments de les persones és absurd.
No tots som de caràcter fort, menys passant un mal moment, trobo perfecte que hi hagi grups socials de ajut i recolzament envers les persones, i si s'escau per motivar-los, fer-los tenir fe en la seva Llum interior (que no és res mes que Pau); la resta tant sol és tirania per poder gaudir de poder sobre les persones mijatçant les seves pors, les seves incognites pel fet de no haver gaudit de prou cultura o simplement pel fet d'absorbir-los.