18 de desembre 2008

Ja no soc de ZP

No diré pas res de dolent, no em cal, ell s'ho diu i s'ho fa tot sol. Aquí a Catalunya 23 anys de parauletes ens van afartar a molts, ara tant sol volem fets, sol entenem els fets.
Cert que Montilla va tenir menys vots, però, demostra saber la gran valua que tenen aquestos vots, perquè és conscient que al darrere de cada vot que va obtenir hi ha una persona que és mereix respecte i que és treballi fort per ella, tot i que esdevinguin conflictes.
Un vot no és una vitamina per dir "jo soc més fort", un vot és una responsabilitat més que és suma, i un ull crític més que t'analitza... un vot més és una persona més a la qual no has de fallar...

7 comentaris:

Anònim ha dit...

I amb això és pot saber que ens vols dir?...

Martín L. ha dit...

Els socialistes del PSC que militen, observen, escolten, recorden i pensen ja ho sabran prou si han llegit els diaris d'avui.

Anònim ha dit...

Ah, val et referies al PSC, t'acompanyo en el sentiment, doncs.

Martín L. ha dit...

Em refereixo unica i exclusivament a ZP i el PSOE.
Llegeix be si us plau!

Anònim ha dit...

Però vols dir que per molt que s'hi esforcin no és ben be el mateix, com us diu ZP en declaracions a El País: "el PSC somos nosotros". Innocents!!!!!

Martín L. ha dit...

Això és el que pensa ell..., com ho vull expressar quan dic "un vot no és una vitamina per dir que soc més fort".
El PSC és un partit a banda que ha d'anar del bracet del PSOE a Madrid "gràcies" als interessats de CIU que els va de c.ll.ns per fer campanya en contra dient-nos usurpadors espanyols (com si el socialisme tingués tant sol una nacionalitat, quina manca de cultura tenen aquestos "universitaris" de CIU), i, per interessos generals, l'ètica ens diu que ha de seguir així, per interessos i responsabilitats morals... va a gust de cada militant, i el meu és aquest.
Prefereixo avanç un dèbil avançant que un fort esquivant.

Anònim ha dit...

La vida consiste no en tener buenas cartas, sino en jugar bien las que uno tiene.
Josh Billings

És això el que vols dir oic?...