01 de desembre 2008

Pederastes

Ahir vaig descobrir un Blog "No se lo digas a nadie" el qual podeu seguir si us ve de gust a través de l'enllaç que trobareu en aquest.
És d'una persona molt forta que s'enfronta a la vergonya, per altres no pas per ell, de reconeixer que va rebre abusos de nen. Si tots fossin com ell i d'altres, potser aquesta lacra de pederastes ja no hi seria, degut a que bastant d'ells, també guarden aquest trauma amagat i tant sol fan a les seves víctimes allò que ells van rebre... Fàstic!.

2 comentaris:

Albert ha dit...

De pedrastes, sempre hi ha hagut en aquest món, no és pas un invent d'ara, i està clar que és una xacra a combatir, però no és pas aquesta la pitjor, ni de lluny, i potser els esforços de molta gent hauria d'estar encaminada per uns altres camins o vies.

Es parla molt d'abús a les dones, de pedrastres...però que hem de dir de deixar morir milers i milers de nens de fam, que diem de deixar morir països sencers de missèria, quan al seu subsol tenen una riquesa inesgotable gairebé, i degut a una mala gestió , mafies i passivitat del mon occidental, deixem que succeeixin aquestes coses, això són problemes, i no les nostres dèries de primer mon, crisis, pocs recursos , bancs que no es gestioen bé.....
Els pedrastres, com els traficants de drogues, els funcionaris corruptes, mentre el mon estigui governat per politics mediocres, amb fam de protagonisme , existiràn sempre , pq si volen hi ha problemes d'aquestos que ja estarien resolts.
Però potser el canvi el podem el poble.....però potser tenim les nostres preocupacions personals i no cal pensar en els demes....PROBLEMES DE VIRUE EN EL PRIMER MON.

Martín L. ha dit...

Tot suma!... i desitjo que mai tinguis un bebe que sigui violat per un degenerat, potser si és dones el cas no diries "i està clar que és una xacra a combatir, però no és pas aquesta la pitjor, ni de lluny"... sé que no li vols treure importància, però, si vols que la gent sigui sensible amb la teva causa has d'aprendre a ser-ho amb les dels altres.
D'injustícies està ple el món, de manipulacions encara més... els de baix som els que hem de fer pinya i unir-les per fer-les a totes fortes i lluitar per totes alhora, si anem per lliure, cada qual amb la seva amb particular, tant sol estarem perdent el temps.
Pel cert, ja he començat a llegir el llibre que he dit avanç i t'el recomano, potser trobaras explicacions pel teu comentari i d'altres possibles dubtes, que de debò sé que has fet amb tota la bona voluntat del món sense cap intenció de ferir sentiments.