13 de gener 2009

És molt probable que Deu no existeixi...

Això és el que els laics creiem, i és la figura que moltes persones de diferents religions i creences necessiten creure, la necessitat de l'existència que quelcom superior governa l'Univers...
Per mi i molts científics tant sol seria un Púlsar, una freqüència exacta i perfecta que fa bellugar aquest Univers, però, res més lluny d'un ésser diví.
Així doncs, no entenc perquè qualsevol religió o creença pot proclamar i manifestar allò que creu lliurement i quan els laics decidim predicar el nostre, automàticament han de sortir les reaccions amb contra?, bé, de fet tant sol és manifestes els cristians, la resta no diuen res, tenen molt més desenvolupat el sentit del respecte de creences de les persones, que no pas el tenen els cristians, que per molts: si no penses com ells és que els estas atacant i perseguint... Quina obcessió si us plau! ni que fossin l'unica religió del món que creu en un deu (dis-li, Deu, Alà, Buda, Jehovà, etc...)

2 comentaris:

Ferran Porta ha dit...

De fet, si em permets la intromissió a casa teva :-), deixa'm dir-te que de polèmica n'hi ha hagut més aviat poca. A mi, un tipus d'esquerres i creient, el missatge em deixa indiferent. Més aviat el trobo estrany per una sèrie de raons que vaig explicar en el meu blog fa uns dies, però en qualsevol cas, com et dic, em deixa indiferent.

I no només a mi, pel que he llegit. Em sembla que algunes associacions cristianes han dit que no en farien comentaris.

Sigui com sigui, el cert és que cadascú té dret a creure (o no creure) el que vulgui (només faltaria!). Prou complexa és la vida com per preocupar-se del que creuen (o no) els altres, oi? :-)

Salut.

Martín L. ha dit...

No son cap intromissió els comentaris al meu bloc, ans el contrari, els considero un luxe, tot un honor.
És cert que no he puntualitzat, com faig en altres ocasions "alguns cristians devots" et demano disculpes si he pogut faltar a la teva moral, però, tant sol i exclusivament en referia a aquell grup de cristians que per deure diví, es creuen amb la possessió de la veritat absoluta, i ja saps o dedueixo que saps a quin petit grups em refereixo.
Demano disculpes a la resta de cristians practicants i creients que saben respectar i respecten la llibertat de creences.
I, si us plau! comenta sempre que et vingui de gust, encara més si m'ajudes a rectificar els meus errors i/o confusions.