07 de febrer 2009

Hi ha coses que els Alemanys en saben molt…

Tafanejant el diari online L’Hora llegeixo el següent titular:

Raimon Obiols: “Com diuen els alemanys, a Europa cal anar-hi tres legislatures”

Escrit per noucicle el dissabte, 7 febrer 2009

Tot encara no sabent de segur si En Raimon Obiols es presenta a les Europees, continua l’escrit:

En aquest sentit, Obiols ha assenyalat que “Encara m’ho estic pensant”. L’eurodiputat -que ja fa dues legislatures que és al Parlament Europeu, ha subratllat que “els alemanys al Parlament Europeu, diuen una cosa que m’ha quedat a la memòria: cal anar-hi tres legislatures. La primera per aprendre, la segona per treballar intensament i la tercera per ensenyar els que vénen a continuació”.

Sé que tot allò que jo pugui dir no influenciarà en les decisions de ningú, però, personalment, tot i essent coneixedora de la fita que vol dur a terme pel Catalanisme, crec que ha de tornar-se a presentar, si mes no, per la força que pot a arribar a tenir el Catalanisme de la seva i d’altres mans a Europa, entre d’altres propòsits.

D’aquest bon home, tot aquell que em conegui, sempre m’han sentit dir que de petita em feia por. De gran he sabut el perquè d’aquella por, era respecte a la seva saviesa que ell sempre negarà; respecte a la seva prudència que ben pocs coneixen i molts interpreten com a símbol de “Covardia”, els que coneixen la seva trajectòria saben a quins fets em remunto; respecte a la seva dedicació silenciosa i la no renuncia dels seus ideals per una vida més tranquil·la lluny de...; respecte al seu catalanisme que m’ha fet entendre el catalanisme de tots; respecte a tot un polític que el temps el situarà al lloc que li pertany. Potser per la seva seriositat no va ser mai triat com a President, tinc entès que de jove la seva força era entesa d’una altra forma més radical, però, la pau que dona els anys han fet palesa en aquest polític i jo li demano, de tot cor:

Si us plau company Raimon Obiols, torna’t a presentar.

3 comentaris:

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Martín L. ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.