11 d’abril 2009

Els tres lladres

La Humanitat té tant sol a tres culpables per jutjar de totes les misèries i desastres que la destrueixen i l'han deteriorat al llarg dels segles; i, ficats en un puig o turó, al mig tindríem al principal culpable, la Tirania (mare de totes les injustícies i abusos) a un costat d'aquesta l'Ignorància (necessària per poder dominar la Tirania sense barreres) i a l'altre cantó al Fanatisme (fonamental perquè la Tirania es faci forta i perduri per molt de temps).

A petita o gran escala, sempre son presents els tres en tots els desastres, fins i tot en l'Escalfament Global i la Crisi que estem patint a nivell mundial.

Coneguts els culpables, perquè no els hi apliquem la formula de: dividir per guanyar?... Els tres junts són molt forts, si a la Tirania li manca un dels seus braços de suport, de segur que serà més feble, i aquest braç, aparentment el més dèbil, es l'Ignorància.

Si de debò hi ha polítics que lluiten per un Nou Ordre Mundial, totalment en contra del que s'ha o s'està imposant ara, que fiquin totes les seves forces en la lluita contra l'Ignorància del poble, si es supera aquesta, la resta serà un xic més fàcil de superar.

2 comentaris:

Trifó de Vernet ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Martín L. ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.