16 de juny 2009

Els rics també ploren.

No és que trobi just que prenguin el pel als milionaris, però, em fa ràbia que és considerin tant víctimes de la desgràcia, quan la seva única pena és la de ser terriblement avarisiósos; m'explico:
Avui als titulars de El País online llegeixo: "Sentencie a ese monstruo llamado Madoff con el castigo más severo"
De seguida m'he disposat a llegir la notícia tot creient que és tractava d'un assassí amb serie o de qualsevol pertorbat mental enemic de les vides alienes, però... és tractava tant sol d'un estafador, com hi ha molts.
Eus ací un enllaç on podreu llegir la història d'un cara vividor més, al qual han enxampat i no surten pas els del seu partit a defensar-lo a capa i espasa (aquest estafador en concret tant sol simpatitza, no milita en cap, aquest comentari està fet pels estafadors made in Spain que fan guanyar un munt de vots):

Post Data: L'únic crim que ha comés aquest personatge ha estat el viure a EEUU, d'haver viscut en el nostre país l'haguessin tractat d'ídol de masses ( Mario Conde ), o l'haguessin fet President d'alguna Comunitat Autonòmica, o directament el Tresorer d'algun partit... o no?.