02 de juliol 2009

Ah! Però, servien per alguna cosa les reunions del G-8!?!...

Doncs si, creia que tant sol es tractava d’una Pijo-Party privada pagada amb diners públics on els menús de uns miserables 200 dolars, com a mínim, era el més barat que és podia consumir, i on les saunes i jakuzzis formaven part de l’ordre del dia…

Però, ves per on!, no estava pas tant equivocada:

Merkel critica la falta de eficacia del G-8

La canciller alemana vaticina que las reuniones de los ocho países más industrializados perderán relevancia frente a las del G-20

EFE - Berlín - 02/07/2009 (ELPAIS.com)

Es claaaaaarrr! Més gent sumada a la Festa, aquesta es transforma en una Mega Pijo-Party on tots voldran pillar “catxo” i cap es voldrà mullar quan toqui fer-ho, Wow! Serà fantàstic veure com perden el temps fent veure que discuteixen per no solucionar res... això si! A l’hora de donar explicacions en faran un munt, amb vocables ben complicats i recargolats que: “-Millor que la població no s’assabenti de res del que estem fent que se’ns acaba el xollo!...”.

Ho sento molt, però, desprès de comprovar que, tot i estar lligat de mans, En Obama està fent Fets diàriament i no pas a llar terminis o d’aquí un munt d’anys, o estan en estudis, o.... o...., no em puc creure, és més, no vull, em nego rotundament a creure que des del G-8 o el G-20 es tingui la més remota intenció de treballar per solucionar qualsevol problema del nostre món.

Com fa temps li vaig comentar a un amic amb referència a una cançó de Labordeta: “Haremos” no es pas sinònim de “Hacemos”.