14 de juliol 2009

Els que fan mes mal a les arques de la nostra Seguretat Social.

Avui he estat quasi tot el matí a l'Hospital Arnau de Vilanova. A la sala de consultes externes sentia els ja habituals comentaris dels autòctons queixant-se dels nous vinguts que abusen dels metges per ximpleries... tot i que la majoria cotitzen.
Per altra banda al bar mentre dinava sentia als professionals del sector de la Medicina que comentaven la "barra" que tenen els turistes europeus majors de 65anys que venen expressament a visitar-se per estalviar-se els metges, que als seus països son privats; o encara pitjor, els estrangers majors de 65 anys, que no han cotitzat mai en aquest país i adopten la ciutadania espanyola amb l'únic objectiu que les arques de la nostra Seguretat Social els costegi les intervencions "prohibitives" als seus països d'origen, tant sol pel fet que essent ciutadà espanyol te tot el dret a ser operat "de gratis" on vulgui d'Europa... i a aquestos turistes encara els hi "llepem" el cul perquè mai ens treurem l'absurda creença que es deixen aqui molts diners.
Potser que a l'hora de criticar primer ens hauríem d'informar millor de qui son els aprofitats i qui son els necessitats.