29 d’agost 2009

Ser del PP és el mateix que ser corrupte?...

Aquest fet seria denigrant i molt insultant per molts militants del PP que paguen els seus impostos, no tenen comptes B, no blanquegen diners, paguen les seves hipoteques de vivendes construïdes legalment amb tots els seus papers en ordre, etc... com a ciutadans d'un país democràtic que som.
Però, des de la cúpula d'aquest partit, un i un altre cop s'insisteix que perseguir la corrupció, les estafes, els tractes de favor, etc... és una "inquisitorial persecución" a tots els membres del PP; però, quina culpa té el nostre sistema Judicial i Penal que hi hagi estafadors i corruptes a les files del PP?, quina culpa té el nostre sistema Judicial i Penal d'obeir el lema de la Justícia és Cega i ha de tractar a tothom per igual i sense excepció?, quina culpa té el nostre sistema Judicial i Penal que ja no hi siguem a l'època on la Justícia estamental deia que els nobles i poderosos no podien ser jutjats per plebeus ans si pels seus iguals? quina culpa té el nostre sistema Judicial i Penal que en el nostre Dret democràtic tots, i rotundament tots, restem sota les lleis, i aquestes són idèntiques per tothom?
A més, que n'ha de fer la resta d'Europa i el Parlament Europeu que el nostre sistema Judicial i Penal investigui casos de corrupció on estan implicats o obligats a declarar membres del PP i aquestos és neguin a seure en un banquet com un ciutadà més per declarà? Els draps bruts, com sempre, es renten a casa.