16 d’octubre 2009

Camps augura que "algun dia la història passarà factura" al PSOE

Ui,si! Quina por!... Per començar, la història ja li va passar factura al PSOE pels GALS i FILESA, que pel cert els del PP, recordo perfectament que estava comprant el dia del "judici" (si es pot dir així, potser era un Congrés extraordinari, llavors no seguia la política com ara) en uns grans magatzems, i ells estaven (simpatitzants i militants que es trobaven on hi era jo) amorrats a tots els aparells de televisió com si miressin una corrida de toros, fins i tot em va semblar sentir algú que aclamava les dues orelles i la cua! una emoció i alegria que sentien! lleig, molt lleig.... (Hi ha una dita castellana, així l'entendran millor, que diu: "no te rias de las penas del vecino que las tuyas estan de camino").
I ara surt aquest "cara", que de moment esquiva força bé la justícia, fent tal amenaça qual vulgar inquisidor! (he sentit dir que els periodistes han sentit trons i han vist llamps quan llançava la maledicció!, pots creure-ho!), però, perquè no admeten que als estafadors se'ls ha de jutjar?, perquè volen donar les culpes als altres de les corrupcions que carreguen a les seves esquenes?.
Ei! Guapet de cara! Que la justícia se li ha d'aplicar a tothom, sigui del partit que sigui, ningú hauria d'estar mai esclós de culpa, i... si tant segur estàs de la teva innocència, perquè reclames constantment l'atenció sobre la teva persona? Que ens amagues que encara no hagi sortit a la llum?....
Crec que la sèrie aquesta de "Mienteme" farà molt de mal!...