18 d’octubre 2009

"Tengo una corazonada"...

Que dos milions de ciutadans tenen problemes seriosos de cultura general.
Segons els organitzadors de la 17-O contra l'avortament, va ser aquesta quantitat el nombre de manifestants; segons ells aquest va ser el lema més repetit.
I segons l'Enciclopèdia Catalana:

Extermini parcial o total d'un grup humà
Tanta hipocresia, falàcia i demagògia em col·lapsa. I encara més quan t'assabentes que a les clíniques privades han avortat algunes de les filles o algunes de les mateixes manifestants. Tant sol s'enganyen a ells mateixos, i tant sol son quatre els que veritablement estan en contra, fins i tot quan perilla la vida de la mare.
Cada vida és particular, i cada dona sap els motius pels qual ha d'optar a fer una cosa o un altra, les lleis tant sol estan per facilitar les coses als ciutadans, si tu vols la teva criatura, cap llei t'obligarà a avortar, si tu tens 16anys i s'ha trencat el preservatiu, podràs prendre la pastilla del dia desprès sense que els teus pares denunciïn als facultatius per avortament il·legal (aquest buit legal existeix, i aquesta és la causa de la problemàtica reforma).
Els que tant defensen el dret a decidir actuen massa sovint com a tirans quan s'oposen rotundament a lleis que defensen que puguis decidir, tot magnificant-les, perquè tampoc són tant permissives com ells proclamen.
L'únic pecat mortal que conec és el cinisme.
Enviar frase
Henry Lewis Stimson (1867-1950) Estadista americà.