31 d’octubre 2009

Els delinqüents? A la garxola, amb manilles i punt.

Doncs si! I com a mínim un partit que sent i vol defensar uns ideals ha de fer fora ipso facto als membres corruptes que fan anar a aquests amb l'únic propòsit d'omplir-se les butxaques; com va dir crec que era Trillo del PP al prendre el seu escó de diputat "¡Ahora me voy a forrar!", o una expressió semblant, doncs continua tant ample en el món de la política i a sobres defensarà que no tots son iguals!...
Es per això, tot i la vergonya de tot plegat pel cas Pretòria i es dona per suposat que encara no ha sortit tot, que el PSC ha optat per expulsar directament del partit als implicats, com va fer en el 1992 amb el tal Luigi per alguna cosa semblant en la que també va fer tractes amb membres de CIU que encara militen i militaran (i que ves per on també porta bigoti!....).
I el tracte rebut pels sospitosos de delinquir i ara delinqüents, el considero perfectament correcte i legal, quina diferència troba Duran i Lleida entre un Senegalès que ha fet un furt d'un tros de formatge, sense violència, d'un supermercat i se li han tirat a sobre dos mossos d'esquadra apuntant-lo amb les pistoles, llençant-lo a terra i emmanillant-lo (això ho vam presenciar diversos testimonis a la Plaça Europa d'aquí Lleida ciutat farà cosa de dos anys) entre uns delinqüents que han sostret de les arques públiques, en aquest cas Ajuntaments, un munt de milions d'euros?... Jo tant sol hi trobo que es va fer un abús de poder exagerat amb un noi que tenia gana; que no es correcte el que va fer? D'acord, però, no es mereixia aquesta humiliació.
El que si que trobo abusiu i ofenós per tota la ciutadania és que un delinqüent com es va declarar (delinqüent: el que comet delictes) el Millet volti passejant tant tranquil pels carrers i encara no se li hagi fet cap judici. I també trobo de presa de pel per tots els catalans és que no es faci fora d'un partit a membres que han acceptat suborns, diners de procedència dubtosa, han comés delictes com tractes de favors, enriquiment ilegítim, estafes, i tota mena de incongruències pels càrrecs públics exercits.
Com pretenen els membres d'aquests partits, que ja els hi està bé tindre a estafadors en les seves files, fer creure a la població que no tots el polítics són corruptes, i que la seva feina es vetllar pels interessos de la població?...
Francament, quan veus que som quatre els que volem "Mans netes" i "Transparència" i hi ha partits, tots de dretes pel cert, que protegeixen als seus delinqüents i a sobres els volen netejar l'imatge i treure llenya al que han fet... decideixes que vols que es produeixi el Canvi Climàtic ja, per tornar a començar de nou tot partint de cero.
Soc pessimista i catastrofista, d'acord!, però, no es que em deixen cap mes altra opció.