26 de febrer 2010

Acabaràs essent fort?

Apunt - Nick Vujicic és un noi nascut el 1982, creador de Life Without Limbs, una organització per als físicament discapacitats. Va néixer a Melbourne, Austràlia, sense extremitats, faltant-li ambdós braços a nivell de les espatlles, i amb sol un petit peu amb dos dits a la seva cuixa esquerra. Després d'una vida de lluita i superació, Nick es va graduar de la Facultat a l'edat de 21 i va començar els seus viatges com a orador motivacional, enfocant-se en els temes amb què li toca enfrontar-se a la joventut d'avui dia.

Qui ho té tot és aquell que sempre es queixa per tot perquè troba a faltar el més essencial i massa sovint no ho sap.
Ens ensenyen a llegir, a escriure, a parlar, cultura general, educació bàsica i/o superior, etc... però, no se pas perquè, mai ens ensenyen a gaudir de la vida tal qual, a no trobar problemes on no hi son.
Els pares amb tota la bona voluntat del món ens preparen per un futur de lluita i superació, però, malauradament massa sovint això es transforma en frustració, m'explico: no pas tots tenim el do nat de esdevenir bons en tot allò que ens exigeix la societat que ens envolta, i aquesta té el mal costum de rebutjar a tot aquell que no està al seu nivell tot produint individus que es senten fracassats i inútils (d'acord! això és feina pels psicòlegs i psiquiatres, però no és pas el més políticament correcte) .
Si els pares poguessin tornar a ser pares i ensenyar els valors de la vida als seus fills, i la societat valorés més a la persona com a tal i menys al seu estatus social, potser, i dic potser, tots seriem molt més forts.