07 de febrer 2010

Això no t'ho creus ni tu!... (I)

José Zaragoza ha dit que “Artur Mas ha acabat ben ràpid la seva recerca d’independents pel seu equip”; Zaragoza es tot un professional i té motius i arguments fonamentats per fer aquestes afirmacions i no els hi qüestionaré mai per respecte i confiança plena en la seva feina i dedicació, però, com ho veu un possible votant que encara no té clar a qui votarà?...
No soc cap experta titulada en llenguatge corporal ni res que se li assembli, però, sempre m'ha agradat observar a la gent, a més de realitzar algun que altre curset d'oratòria on ens ensenyen a mirar "d'un altra forma" als ponents i he decidit donar la meva opinió personal sobre com veig jo al líder de l'oposició en els seus discursos.
- Així d'entrada no interessa gens ni mica el que està dient: tots els que formem part d'un partit sabem que els nois del darrere son membres de les seves joventuts i partit... potser son imaginacions meves, però, vosaltres veieu a alguna persona atenta al que està dient?...
- Vol fugir: sabem que quan algú s'agafa es que vol fugir per qualsevol motiu. En el seu cas descartem nervis i timidesa, està més que bregat a fer discursos davant de la gent, a més, que li va molt tot això del "bany de masses"... també podria semblar que es vol refermar en allò que diu, però, dintre del context no hi te lloc cap reafirmació, tant sol ens queda una opció, li incomoda, no es creu allò que està dient cada cop que s'agafa.
- A la part final d'aquest tros està cercant la part triomfal, però, no se la creu gens ni mica: una persona segura i convençuda del que diu el braç que gesticula el situa prop del cos, paral·lel a aquest i senyalant cap on mira la seva cara, com ha fet ell mateix moments abans, però ara l'allunya i apunta a ves a saber on, a més a més, quan et creus allò que dius gesticules al ritme de les teves paraules, el seu braç en aquest cas va per lliure.
Però, o amaga una carta o li ha fallat algú perquè quan diu "les seves millors persones, que les té" ell mostra alegria, i aquesta alegria tant sol pot respondre a que sap o sabia que algú de pes mediàtic era o és dels seus (i els mediàtics sabem que son els que mouen masses quan els polítics estan mal vists com ara).
Ens sorprendran o tant sol li han fet portada?...