05 de febrer 2010

Helping Haiti - Everybody Hurts

Penseu en tots els que en aquests moments estan patint, tenen gana, tenen por, tenen xoc... penseu molt i penseu en positiu, sempre amb positiu...
Som energia, Einstein ens ho va confirmar.
El pensament és energia, si ho fem entre molts aquesta energia es transforma en força.
La nostra energia no els hi traurà la gana, no els curarà les ferides, no els confortarà del dolor, però, els hi donarà força per continuar.
He triat aquest vídeo on tal sol surten ments que pensen i senten en positiu perquè la crueltat de les altres fotografies ens podrien interferir en la nostra transmissió d'energia (provoquen estat de xoc).
El patiment es negatiu, i ja ho sabem prou que el poble haitià el senten a cada moment a cada instant.
No ens hem d'oblidar mai de pensar en positiu per tots aquells que estan patint qualsevol mena de dolor arreu del món, fins i tot el dolor de no arribar a final de mes perquè ni tant sol tenen principi de mes.
Tot això que us podria semblar massa "rollito ZEN" o Budista, no és res més que pura ciència i física. Si tornéssim a pensar i creure en el bàsic, potser les nostres ments tornarien a moure el món com volguéssim nosaltres, no pas com volen els "altres": en negatiu per esdevenir "ells" la solució, quan "ells" tant sol son el problema i utilitzaran un altre cop aquest desastre natural (com ja van fer quan el sunami) per imposar el seu "Ordre".
No deixeu mai de pensar en positiu o serem per sempre els seus números.