08 de desembre 2007

Diferents a la vida, els homes son semblants a la mort.

Lao-tsé

Cercant de matinada entre els diaris digitals de la xarxa una notícia per comentar, he topat amb una que mai resulta agradable, la mort d'una persona jove.

Muere Benet Tugues, ex concejal de CiU en Lleida y ex diputado de ERC

La Vanguardia 07/12/2007


Lleida. (EUROPA PRESS).- El ex concejal de CiU en el Ayuntamiento de Lérida Benet Tugues murió hoy a los 50 años tras una larga enfermedad pulmonar, según informó hoy la federación. Antes de incorporarse a las filas convergentes fue diputado por ERC en el Parlament.

Durante su etapa como parlamentario formó parte del grupo de republicanos que formó el Partit per la Independència (PI), por lo que se incorporó al grupo mixto.

Después militó en CDC, de la que fue gerente en Lérida y, posteriormente, en las elecciones municipales de 2003 fue nombrado como número 3 por Lérida y se convirtió en concejal. El funeral, una ceremonia civil, se oficiará mañana (avui) en el tanatorio de Lérida.


No vaig tenir el gust de parlar mai amb ell, però, el mínim que puc fer es presentar els meus respectes tant a la seva familia personal com cap a la seva família política, la de CIU.

També vull donar a coneixer les paraules del nostre alcalde Àngel Ros (PSC) el qual si que hi va tractar amb nombroses ocasions:

En un comunicat, Ros ha destacat el rigor de Benet Tugues en tot el seu treball com a regidor de l'oposició, en especial en els temes d'Economia i Hisenda.

"Era un gran orador i un gran polític", ha dit l'alcalde, que assistirà demà (avui) a la cerimònia civil que se celebrarà al tanatori de Lleida.


Els ideals de l'individu quan hem de passar comptes amb la mort de poc ens serveixen. Si volem ser recordats les bones accions les hem de fer amb vida i pels vius, i a cada moment, perquè demà igual ja fem tard; de res ens servirà preparar-nos sol pel més enllà i en un acte egoista ens oblidem dels del nostre voltant.