08 de gener 2009

I tu, també tens la grip?...

La Vanguardia 08-01-09

Epidemia de gripe en Catalunya

Salut ha informado de una tasa de incidencia de 140 casos por cada 100.000 habitantes y los centros afirman que la actividad de urgencias es elevada aunque aún no ha habido colapso


Doncs jo també he estat algú més que ha sucumbit als seus braços... i és tant terriblement encisadora!... tant sol porto cinc dies i em diuen que: "Tranqui! que tens per dues setmanes ben bones!", quin descans! Iai tu! creia que quedaríem fusionades de per vida!, és que se t'empega amb aquella força tant aferradora que recorda a la paparra de l'Amaia Montero "...amarradita siempre a tu cintura..." que et fa tremolar de terror tant sol de pensar-hi: "Nooo! Per sempre no! Si us plau!"...
Sospito que m'està pujant la feble! o no?... Bé! doncs he de donar les gràcies al cibercolega Trifó, que crec que ha estat ell, via ciberespai, que me l'ha encomanat, i es que diu: "Ala! com és socialista i solidaria, doncs virus per ella, que defensa sempre l'igualtat i fraternitat...", però, tampoc cal fins aquests extrems, eh?, que a la feina s'ha de complir i es fa millor si no s'està encaparrat. (Recuperat aviat si encara et dura Trifó!)
Doncs bé, si la teniu agafeu-la amb filosofia i bon humor, i si no la teniu, no cal que patiu per estar a la darrera moda i lluir-la també.
Cuideu-vos!.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ai,ai, que no et pots estar de sucumbir, je, je, je. Doncs jo ara acabo d'entrar en la segona fase, la del dolor corporal i la congestió, després d'haver superat la gastrointestinal, però crec que aquests virus no circulen pas per la xarxa, són reals como la vida misma, recuperat aviat que el món cibernètic et necessita.

Martín L. ha dit...

Mercès maco!.