18 de juliol 2009

Qui diu que el vici és dolent per la salud i no podem fer tot allò que volem?...

Muere el hombre más viejo del mundo

El británico Henry Allingham, fallecido el 18 de julio a los 113 años, era además el veterano de más edad de la Primera Guerra Mundial. Nacido en 1896, llevó hasta sus últimos días una vida muy activa. Atribuía su longevidad al tábaco, el whisky y las mujeres. Tenía cinco nietos, 12 bisnietos, 14 tataranietos y un chozno-el hijo de su tataranieto.





Superar dues Guerres Mundials i no estar-se de res no ho ha fet qualsevol.

Mai sabrem quina és la millor forma de viure per estar bé i durar amb el cap al lloc molt de temps, però, allò que tenim clar molts (malauradament sempre n'hi ha que pateixen alguna patologia que els fa desitjar la mort, o per depressió, o per malaltia terminal) és que no ens volem morir.

Ja no parlo de "l'elixir de l'eterna joventut", tant sol que volem viure dignament, amb la salud suficient per no dependre de ningú, i un nivell econòmic que et faci gaudir de tota la vida que et resti amb l'única preocupació de: "-que em ve de gust dinar avui?", per exemple.

Tant poca cosa que demanem, en canvi, per molts és un impossible que mai assoliran.

Diuen que l'energia que ens envolta la podem dominar al nostre gust, doncs, perquè no decidim dominar-la de debò?...

Hi ha molts mitjans, tants com gustos: religions (sempre i quan no et facis un fanàtic i creguis en allò que és bo per ser persona i et deixis de "controls mentals" envers els altres), Filosofies de vida, la Vida Contemplativa, les proves científiques que demostren aquesta energia i el seu domini, etc... tant sol es tracta de triar un, o diferents i viure la Vida.

Si podem dominar l'energia que ens envolta, qui diu que no podem des del sofà posar solucions als problemes d'aquest, el nostre món?...

2 comentaris:

The guardian ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Martín L. ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.