04 de febrer 2010

Tancat per no tenir hora

Goethe a la seva obra "Teoría dels colors" hi podem llegir: "L'home que tant sol és servidor pels seus semblants i no és profitós per si mateix, és com un rellotge de sol pintat a una façana d'una casa; marca les hores als veïns i gent que passa pel carrer, però, a qui viu en ella no".
Doncs hi ha homes que ni això!; pinten el rellotge de sol a dintre de casa seva perquè tenen por d'influenciar en el temps dels altres, no els volen donar l'hora a cada particular perquè aquests facin d'aquest temps el que vulguin, creuen que donar l'hora serà efecte directe en allò que facin els "P"articulars en el seu temps.
Això si! donen l'hora si els hi entrevisten públicament als media, escriuen sobre l'hora als seus diaris que comparteixen tot fent advertències intimidadores per seleccionar qui pot i qui no rebre aquesta hora, com si s'hagués de menester dots especials per mirar l'hora, o publiquen llibres tot comentant l'hora... Que això no es mostrar el rellotge solar públicament!... Nooooo! I ara! On va a parar!...
Píllalo!.

2 comentaris:

Unknown ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.